Er dig og din sexpartner efterhånden ved at køre lidt sur i jeres sexliv? Er det hele blevet for rutinepræget, og ser du måske endda jeres sex som en slags pligt? Sådan skal det aldrig være, og det er vigtigt, at man aldrig gør noget, som man ikke har lyst til. Ofte kan problemet dog blot være, at tingene er blevet lidt for kedelige.

En oplagt måde at skabe lidt ny spænding i jeres sexliv er ved at begynde og eksperimentere med sexlegetøj. Hvis du synes, det lyder spændende, så tal med din partner om, om det også er noget, som vedkommende har lyst til at forsøge sig med. Hvis det er, er det bare om at gå anskaffet jer noget grej.

Vælg noget sexlegetøj som passer til jer

Hvis I har besluttet jer for, at I skal have anskaffet jer noget sexlegetøj, så er det næste step at finde ud af, hvad for noget sexlegetøj det skal være. Det kan være en god idé, at I tager ud og kigger på sexlegetøj sammen. Så kan I også tale om, hvad I hver især har lyst til, og hvad I har af forventninger til eksperimentet.

Hvis I ikke har lyst til at besøge en fysisk sexshop, kan I sagtens shoppe sexlegetøj over nettet. Her kan I sidde i ro og mag derhjemme og kigge på, hvad for noget I har lyst til at forsøge jer med. Ofte vil det også være billigere at købe sexlegetøj over nettet end i fysiske butikker.

Der findes sexlegetøj til både mænd og kvinder, og udstyr, som er mere generelt, og som alle kan bruge. Dette kan fx være noget til at binde for sine øjne, så det er mørkt, mens man har samleje.

Det handler om nysgerrighed og lyst til at lege

Når I forsøger jer med sexlegetøj, så handler det om – ligesom det generelt gør, når man har sex – at have det sjovt. I må bevare jeres nysgerrighed og lyst til hinanden og hinandens kroppe. Når sex begynder at blive kedeligt, er det ofte, fordi man mister denne nysgerrighed og lyst. Dette sker ofte, når der ikke længere ligger nogen spænding i jeres sex.

Det er ikke altid, at dette er noget, I kan rette op på, og så er I måske bare ikke de rette sexpartnere for hinanden. En metode er dog at begynde at bevæge jer ud på dybt vand sammen igen. Når man først begynder at elske med en person, er alt nyt, og denne fremmedhed bringer spænding. Denne spænding kan sexlegetøj være med til at genskabe.

Husk dine grænser

Det er vigtigt at sige, at man altid skal huske og mærke efter, hvad ens grænser er. Hvis der er noget, du ikke har lyst til at eksperimentere med, så skal du altid sige det, da det ellers vil blive en ubehagelig oplevelse for jer begge.

Det er vigtigt at være tro mod sig selv. Dette må I huske at forsikre hinanden om, når I eksperimenterer.

Forrige artikelDerfor bør du investere i sexlegetøj
Næste artikelGlem ikke bryllupsdagen

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here